- 16.08.2025, 22:52
-
16.08.2025, 16:18
Сильна пожежа під окупованим Сімферополем вже зайняла 200 га
- 16.08.2025, 15:36
- 16.08.2025, 13:30
-
16.08.2025, 12:02
Фото
Командир мінного тральщика “Генічеськ”, захопленого росіянами в Криму, звільнений
-
16.08.2025, 11:10
Про що не домовилися Президент США Дональд Трамп і російський диктатор путін на Алясці
-
15.08.2025, 19:20
Фото
Колаборант Руслан Бальбек переховується в Краснодарському краї
- 15.08.2025, 17:12
-
15.08.2025, 14:52
Фото
У російському СІЗО погіршуються умови утримання кримського українця Володимира Ананьєва
-
15.08.2025, 12:07
Фото
В окупованій Євпаторії відбувається щорічний фестиваль «Гезлевські ворота»
-
15.08.2025, 10:49
Фото
Силами спеціальних операцій уражено судно «Порт Оля 4» в Астраханській обл.
-
15.08.2025, 09:57
Лісових пожеж в окупованому Криму побільшало на 50%, ніж торік
- 15.08.2025, 08:20
- 14.08.2025, 20:30 Фото
-
14.08.2025, 20:10
Фото
Україна повертає 84-х військовополонених і цивільних додому, серед них захисники Маріуполя
-
14.08.2025, 18:42
Фото
Ексзаступника глави ГУ МВС в Криму Федоряна звільнили у звʼязку з передачою його для обміну
-
14.08.2025, 17:15
Фото
В окупованому Криму усихають солоні озера на заході півострова
-
14.08.2025, 16:25
Відео
Фото
Вже понад півтора роки нічого невідомо про долю колишнього головного редактора "Кримської світлиці"
-
14.08.2025, 13:47
Фото
В окупованому Криму активізували "Братство православних слідопитів", що є структурою РПЦ
-
14.08.2025, 12:02
Меджліс категорично проти спроб визнання Криму російською територією
25.06.2025, 08:31
В окупованому Криму створять меню «місцевої кухні зі стравами всіх народностей»
Російські окупанти включили контрольований ними Кримський півострів до «пілотних регіонів» масштабного федерального проекту з розвитку гастрономічного туризму «ПроЕДУ по России». Про це розповіла очільниця євпаторійської організації «Міжрегіональна асоціація розвитку агропромислового туризму "МАРАТ"» Єлєна Юрчєнко під час «круглого столу» на тему «Гостьові будинки, самооцінка засобів розміщень та перспективні види туризму».
За словами Юрчєнко, регіональна ініціатива в рамках зазначеного проекту отримала власну назву – «В Крыму есть» (гра слів: «У Криму є» / «В Криму їсти»), і має на меті «просувати унікальну кулінарну самобутність півострова на загальноросійському та міжнародному рівні». При цьому однією з ключових цілей регіонального проекту є розробка реєстру кримських «гастросамостей» – оригінальних продуктів, що виникли саме на півострові: на реєстрацію відповідної торгової марки подано відповідні «документи» до Роспатенту. До реєстру увійдуть продукти за п'ятьма основними напрямками – м'ясо, молочні вироби, фрукти, овочі та злаки.
Більше про: