UA EN

29 Березня 2024

Митрополит КЛИМЕНТ продає власну картину задля підтримки ЗСУ!

Митрополит Сімферопольський і Кримський ПЦУ Климент продає картину задля цільової підтримки ЗСУ! Всі кошти від продажу картини будуть використані за цільовим призначенням закупівлі необхідного функціонування капеланського транспорту на передовій лінії боротьби ЗСУ! Про це повідомляє молодий сучасний художник картини Денис МЕТЕЛІН на своїй сторінці у Фейсбук.
Картина “ГАМБУРГ”. Художник Денис МЕТЕЛІН

Картина “ГАМБУРГ”.

Полотно розміром 90*90см.
Техніка виконання полотно\акрил.
На звороті є дарчий напис «Митрополиту Клименту…»
Стартова ціна 28000,00 грн.
Митрополит Климент – єдиний представник релігійної громади в Криму, котрий не здійснив реєстрацію релігійного об’єднання на окупованій території АР Крим та м.Севастополь. Нескорений та незламний владика неодноразово особисто робив заяви на підтримку України!
Історія картини від художника Дениса МЕТЕЛІНА:
Митрополит Климент в 2020 році замовив в мене картину «Гамбург». Ця картина по суті стала відправною точкою для мене як художника в поточному стані. Адже перед тим я навчався і працював дизайнером. Тож ця картина була для мене першим великим художнім замовленням, яке розпочало серію робіт «Міста», до якої вже належать полотна з Києвом, Дніпром, і палаючою москвою))… Тож після виконання цього полотна я почав створювати нові і нові полотна. А тепер митрополит Климент продає цю картину для допомоги Збройним силам України.
Денис МЕТЕЛІН дуже вдячний за вашу підтримку!!! Зараз це важливо. Можливо якщо хтось захоче просто задонатити гроші, буду дуже вдячний.
Номер картки:
ГРИВНЯ: 4441114462600246 (МОНОБАНК)
ДОЛАРОВА: 5375418810791665 (МОНОБАНК)
ЄВРО: 5375419907980252 (МОНОБАНК)