UA EN

28 Березня 2024

Інтернет-спільнота «CONTRA->ru» задля посилення санкційного тиску на агресора — Росію

У прес-клубі «Українські Новини» презентували новий проект «CONTRA->ru». Це Інтернет-спільнота, що відкрита для всіх тих, хто бажає чинити опір російській агресії та протидіяти окупації українських територій. Ініціатором і головним координатором спільноти CONTRA->ru є Іван ЛОЗОВИЙ. Про це йдеться на офіційній сторінці у фейсбук ініціатора ініціативи.

Завданням учасників CONTRA->ru є пошук та оприлюднення інформації про: джерела фінансування російських ворожих угрупувань, котрі діють на тимчасово окупованих територіях України на Донбасі і в Криму, та їх місцевих колаборантів, про фірми та фізичні особи, через яких йдуть грошові та матеріальні потоки до окупованих територій, про те хто і як залучений до будь-яких переказів, торгівлі, чи інших форм підтримки бойовиків, окупаційних режимів чи взагалі окупованих територій.

Вся отримана інформація буде перевірятись і передаватись до відповідних державних установ провідних західних країн, що сприятиме посиленню санкційного тиску на агресора — Росію.

«Усі джерела інформації триматимуться в абсолютній конфіденційності. Запрошуємо всіх поширювати інформацію про нас і долучатись до спільних зусиль спрямованих на знешкодження російської агресії», – зазначає Іван ЛОЗОВИЙ.

Для того аби відправити будь-яку інформацію щодо фінансування чи будь-якої підтримки окупантів на тимчасово окупованих українських територіях, достатньо написати на одну з цих двох адрес електронної пошти: info@contra-ru.info або contra-ru@protonmail.com

 

Довідка. Іван Лозовий – українець, що народився в США.  На початку ’90-х років у складі Народного Руху України боровся за Незалежність України, прийняв громадянство України в 1997-му році. У 2014-му році поїхав на фронт і приєднався до добровольчого батальйону. Громадський і політичний діяч, який 30 років бореться проти антиукраїнської влади.