UA EN

28 Березня 2024

Щоденна боротьба за Крим: українці Криму отримали відзнаки

Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич до Дня спротиву окупації Криму вручив подяки від Голови Херсонської обласної ради Олександра Самойленка українцям з Криму, які наразі мешкають на Херсонщині, але продовжують боротьбу за повернення українського Криму. Повідомляє Представництво на сторінці у Фейсбук.

«За активну громадську позицію, особистий внесок у сприяння забезпеченню прав і свобод громадян, які постраждали в наслідок збройного конфлікту та тимчасової окупації частини території України та з нагоди сьомої річниці від Дня спротиву окупації АР Крим та м. Севастополя», – зазначається у тексті подяки.

Відзнаку отримали:

Аркадій Шарапов, громадська організація “Євпаторійський центр регіонального розвитку”

Ольга Павленко, Український культурний центр

Євгенія Вірлич, головна редакторка Кавун.City – інтернет-видання про життя міста Херсона і Херсонської області, яке багато уваги приділяє питанням ТОТ АР Крим та м. Севастополя

Михайло Батрак, головний редактор медіапроєкту «INжир Медіа»

«Дякуємо Голові Херсонської обласної ради Олександру Самойленку за підтримку та співпрацю по кримському питанню. Висловлюємо велику повагу до роботи кримських активістів на Херсонщині», – зазначається у повідомленні Представництва.

Ксенія ВІЛІНСЬКА